Metsäkylpyohjaajat

Jaana Hakanpää

040 4157977    juurtumistaitseeni@gmail.com

Alue: Pirkanmaa, Satakunta, Pohjamaa                                   https://www.juurtumistaitseeni.com

Metsäkylpyohjaaja ja Metsäkylpyohjaaja -kouluttaja, jonka sydäntä lähellä on auttaa yksilöä, työyhteisöä tai ryhmää löytämään hyvinvointia, tasapainoa, energiaa sekä merkityksellisyyttä elämään, ilosta ja sisäisestä rauhasta käsin. Käyttäen apuna luonnon mahtavia hyvinvointivaikutuksia joita hyödynnämme metsäkylvyssä.


Satu Kunnari

050 3733116   satukunnari@gmail.com

Alue: Sastamala, Tampere, Huittinen ja lähialueet           https://www.mielensoinnut.webnode.fi

Suurin ja hartain toiveeni on, että minun tarinastani olisi apua niille, jotka samojen teemojen äärellä painivat arjessaan. Kenenkään ei tarvitse olla yksin. Voit ottaa minuun yhteyttä, mikäli kaipaat juttuseuraa ja vinkkejä haasteidesi äärellä. 


Nina Mujunen

045 6461770   nina.mujunen@outlook.com

Alue: Uusimaa                                                                                    https://www.motivate.fi

Tykkään viedä asiakkaita luontoon. Kokemaan ja näkemään luontoympäristön ehkä vähän erilailla kuin ennen. Viettämään aikaa  luonnossa, pysähtymään, hiljentymään, aistimaan. Kuin huomaamatta luonnon hyvinvointivaikutuksista hyötyen.Pirjo Luomala

050 4137080   pirjo@mielenhetki.fi

 Alue: Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa                                                 https://www.mielenhetki.fi

Metsä ja metsäkylvyt  ovat olleet minulle valtava voimavara oman uupumisen jälkeen. Erityisen voimauttavia ovat pimeän metsän metsäkylvyt.  Haluan jakaa metsäkylpymenetelmää palauttavana voimavarana työyhteisöille ja kaikille jotka kaipaavat työkaluja omaan jaksamisen ja hyvinvoinnin tukemiseen arjessa.

Metsäkylpyohjaajien tietojen päivitys kesken!